Fizetés

A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetési módja

  1. Banki előre utalással történő teljesítés: ha már Szolgáltató visszaigazolta a megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mail-ben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. (Bankszámlaszámunkat az ÁSZF 1. pontjában található adatok között is megtalálja.)

  2. Utánvéttel történő fizetés: a terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az megrendelésben megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni.

  3. Utánvétel: A Felhasználó a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor tudja kiegyenlíteni.

  4. Előre utalás: Szolgáltató a csomag elkészültekor e­mail-ben küldi el Felhasználó számára az utaláshoz szükséges információkat, mint a bankszámla száma, illetve a hivatkozási szám.

  5. Barion: a rendelés leadása után a Barion biztonságos OnLine felületén keresztül.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.