Fizetés

A megrendelt termék ellenértékének és a házhoz szállítás díjának fizetési módja

    1. Banki előre utalással történő teljesítés: ha már Szolgáltató visszaigazolta a megrendelését, akkor a visszaigazoló e-mail-ben megtalálja a bankszámlaszámunkat és a megrendelésszámot, amelyre hivatkozni kell az átutalás megjegyzés / közlemény rovatában. Amennyiben az átutalt összeget jóváírják a bankszámlánkon, csak ezt követően adjuk fel a futárszolgálattal a terméket. (Bankszámlaszámunkat az ÁSZF 1. pontjában található adatok között is megtalálja.)

 

  1. Utánvéttel történő fizetés: a terméket az általunk megbízott futárszolgálat szállítja ki az megrendelésben megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben kifizetni. Az utánvét költsége az alap szállítási költségen felül, +500 Ft.
  2. Utánvétel: A Felhasználó a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor tudja kiegyenlíteni.
  3. Előre utalás: Szolgáltató a csomag elkészültekor e-­mail-ben küldi el Felhasználó számára az utaláshoz szükséges információkat, mint a bankszámla száma, illetve a hivatkozási szám.

 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla átvétel után kerül kiküldésre, a rendelésnél megadott e-mail címre. Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a terméken észlelt sérülés, vagy hiány esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.