Szállítási feltételek

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEINK MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Az AirsoftBB webáruház rendszere a megrendeléseket azonnal fogadja, arról visszajelzést küld. A rendelések feldolgozása munkanapokon 8 és 16 óra között történik. Az áru kiszállításának ill. átvételének jellemző időpontja munkanapokon 9.00-16.00 óra közé esik. A szállítás költsége külön tételként kerül a számlán feltüntetésre. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a Megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban elindítani. Az általunk közölt árak minden esetben nettó (fizetendő) árak, azaz nem tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót és egyéb felmerülő illetékeket.

Ennek oka az, hogy alanyi adómentes számlát állítunk ki a vásárlásokhoz.

Személyes átvétel
 • Előre egyeztetett időpontban a megrendelt termékek átvehetőek székhelyünkön: 1204 Budapest, Poprád u. 22.
Szállítási módok
 • A házhozszállítást saját fuvareszközeinkkel illetve szállító partnereink segítségével végezzük.
  • A rendelés aktuális állapotáról telefonon tájékoztatjuk, illetve Ön is érdeklődhet a +36 70 636 3504-es telefonszámunkon.
  • A csomag átvételét a vevőnek kell biztosítania adott szállítási napon.
  • A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az ő nevére szóló csomagot kapta-e, illetőleg a kiszállított csomag sérülésmentes és szemmel láthatóan minőségben megfelel a megrendelésének. Esetleges kifogását kérjük haladéktalanul jelezze vevőszolgálatunknak és a csomagot ne vegye át!
Házhoz szállítás díjszabása
 • 0-30.000 Ft rendelési érték között a házhoz szállítás díja: 2500 Ft.
 • 30.000 Ft rendelési érték felett ingyenes
Időszakos akció (kiírás alapján aktuális):
 • Ingyenes kiszállítás a X., XIV., XIX., XX. kerületekbe, illetve 10kg vagy a fölötti rendelés esetében.

 

Az elállási jog

A vásárló az alábbi feltételek teljesülése esetén a termék átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Ebben az esetben az AirsoftBB webáruház a vásárló által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és a termék bontatlan, sérülés- és szennyeződésmentes visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríti. A kiszállítás megkezdése előtt (szállító partnernek történt átadás előtt) visszamondott megrendelések esetén az előre utalt számla teljes összegét térítjük. Ha és amennyiben a vásárlói megrendelés alapján a kiszállítás foganatosítását az AirsoftBB webáruház 14 napon belül nem kezdi meg és a vásárló elállási nyilatkozatát ezt követően ismeri meg, akkor a vásárló elállása folytán előállott indokolatlan szállítási költségek teljes körének az érvényesítése mellett teljesíti az AirsoftBB webáruház a vásárlóval szembeni elszámolását.
Az AirsoftBB webáruház kizárólag a hiánytalan, sérülésmentes, biztonságos szállításra alkalmas csomagolású termék visszaszolgáltatása, és számla ellenében köteles a megrendelt termék(ek) vételárát a vásárló részére megtéríteni. A számla hiányzásából, valamint a biztonságos szállításra alkalmatlan csomagolás miatt bekövetkező károk a vásárlót terhelik. A vásárló köteles gondoskodni a termék visszaszolgáltatásáról, az ebből eredő költségeket, a visszaszállítás díját ő viseli. Az AirsoftBB webáruház a visszaszállítás bonyolításában a vásárló kérésére segédkezhet. Az AirsoftBB webáruház követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Amennyiben a vásárló a termék minőségi kifogásával kíván élni, és ezen indok alapján kérvényezi a kifizetett vételár visszatérítését, úgy a vásárolt termék minőségének ellenőrzésére az AirsoftBB webáruház jogosult. Amennyiben a vizsgálat megalapozatlannak találja a minőségi kifogást, esetlegesen a nem megfelelő termék választása okozza a gondot, úgy az AirsoftBB webáruház vizsgálati díjat számolhat fel vásárló részére. Ennek díja, vizsgált tételenként 3.000 Ft + a felmerülő szállítási költség.

A fogyasztót mely esetekben nem illeti meg az elállási jog

Amennyiben a vásárló a terméket nem rendeltetésszerűen tárolta, vagy használta.

Jelen esetben például a terméket szennyeződés érte közvetlenül, vagy közvetve.

Illetve a termék hibáját a nem megfelelő erősségű, vagy minőségű replikába használta, és ezért minőségi kifogás jogán szeretne a szerződéstől elállni.

 

Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdései esetén a Szolgáltató, az ÁSZF 1. pontjában feltüntetett adatai között megadott elérhetőségein rendelkezésére áll.